🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido)

🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido)

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido). It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido) is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes yummy. 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido) is something that I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido) is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido) using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

La reina Victoria tuvo un reinado de más de 63 años, que es el segundo más largo de la historia del Reino Unido (solo superado por el de su tataranieta, la actual reina Elizabeth II) y se le conoce como "época victoriana".
Fue un período de importante cambio industrial, cultural, político, científico y militar en el Reino Unido y estuvo marcado por la expansión del Imperio británico.
Victoria se casó con su primo, el príncipe Alberto de Sajonia-Coburgo-Gotha y sus nueve hijos y muchos de sus 42 nietos se casaron con otros miembros de la realeza o de la nobleza de Europa, uniendo a estas entre sí, valiéndole el apodo de la «abuela de Europa».
Uno de mis períodos favoritos de la historia, del cual me encanta leer sobre la época victoriana en general; Jack, el destripador, la historia de la fotografía de ese momento y los "memento mori", etc.
La Reina Victoria tenía una gran afición por la comida y especial debilidad por los dulces, que nunca podían faltar.
El Royal VICTORIA SPONGE (tal es su nombre oficial) es un bizcochuelo llamado en su honor, ya que amaba comerlo en el te de la tarde. Se trata de una torta rellena de crema y mermelada, por lo cual también se la conoce como "Victoria sandwich".

Esta es la receta de Mary Berry, un ícono de la pastelería inglesa, y de quien ya he compartido otra receta.

"No habrá fracaso; sólo éxito y nuevo aprendizaje"

¡Buen provecho! / Enjoy your meal! :)

#Victoriasponge #postre #UK

✈️ Próximo destino: Estados Unidos

Ingredients and spices that need to be Prepare to make 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido):

  1. PARA EL BIZCOCHUELO / FOR THE SPONGE
  2. 4 huevos grandes / large eggs
  3. 225 gr azúcar extrafino / caster sugar
  4. 225 gr harina leudante / self-raising flour
  5. 5 gr polvo de hornear (1 cdita) / baking powder (1 level tsp)
  6. 225 gr manteca (pomada) / (softened) unsalted butter
  7. PARA LA MERMELADA / FOR THE JAM
  8. 200 gr frambuesas / raspberries
  9. 250 gr azúcar (para mermelada) / jam sugar
  10. PARA LA CREMA DE MANTECA / FOR THE BUTTERCREAM
  11. 100 gr manteca (pomada) / (softened) unsalted butter
  12. 200 gr azúcar impalpable / (sifted) icing sugar
  13. 30 ml leche (2 cdas) / milk (2 tbsp)

Instructions to make to make 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido)

  1. ES: PRECALENTÁ el horno a 180°C. Enmantecá dos moldes de 20cm, y poné papel manteca en la base. (si no tenes dos moldes no hay problema! podes hacerlo en uno y después cortar al medio, como hice yo).
    EN: PREHEAT the oven to 180°C. Grease and line two 20cm tins: rub a little baking spread or butter around the inside of the tins. Line the bottom of the tins with a circle of baking paper.
  2. ES: Llevá los huevos, azúcar, harina, polvo de hornear y manteca a un bowl. Mezclá todo hasta que esté bien integrado. Cuidado con no sobremezclarlo! ni bien este bien combinado, dejá de mezclar.
    EN: Break the eggs into a large mixing bowl, add the sugar, flour, baking powder and soft butter. Mix everything together until well combined. Be careful not to over-mix – as soon as everything is blended you should stop.
  3. ES: Dividí la mezcla en los moldes en iguales partes y empareja la superficie. Llevá al horno y horneá por 25 min. No abras la puerta mientras esten cocinándose, pero después de 20 min chequeá a través del vidrio como están.
    EN: Divide the mixture evenly between the tins and gently smooth the surface of the cakes. Place the tins on the middle shelf of the oven and bake for 25 min. Don’t be tempted to open the door while they’re cooking, but after 20 min do look through the door to check them.
  4. ES: Para la mermelada, llevá las frambuesas a una olla y pisalas. Agregá el azúcar y llevá a hervor a fuego bajo hasta que el azúcar se derrita. Luego, subí un poco el fuego y herví por otros 4 min. Sacá del fuego y lleva a un recipiente para enfriar.
    EN: For the jam, put the raspberries in a saucepan and crush them with a masher. Add the sugar and bring to the boil over a low heat until the sugar has melted. Increase the heat and boil for 4 min. Remove from the heat. Leave to cool and set.
  5. ES: Cuando el bizcochuelo esté listo (dorado) sacalo del horno y deja enfriar 5 min en el molde, luego desmoldá y dejá enfriar en una rejilla.
    EN: The cakes are done when they’re golden-brown and coming away from the edge of the tins. Remove them from the oven and set aside to cool in the tins for 5 min. Then run a palette or rounded butter knife around the inside edge of the tin and carefully turn the cakes out onto a cooling rack.
  6. ES: Para la crema, batí la manteca en un bowl hasta que este suave. Agregá la mitad del azúcar y batí hasta que esté cremoso. Agregá el resto del azúcar y 1 cda de leche (la otra, si la crema quedó muy espesa) y batí hasta que esté cremoso
    EN: For the buttercream, beat the butter in a large bowl until soft. Add half of the icing sugar and beat until smooth. Add the remaining icing sugar and 1 tbsp of the milk and beat it until creamy. Add the other tbsp of milk if the buttercream is too thick.
  7. ES: Para armar, elegí la capa que este mejor y llevá la otra a la base del plato. Untá con la mermelada y arriba, con una manga, agregá la crema de manteca. Llevá la otra capa encima y decorá con azúcar.
    EN: To assemble, choose the sponge with the best top, then put the other cake top-down on to a serving plate. Spread with the jam then pipe the buttercream on top of the jam. Place the other sponge on top (top uppermost) and sprinkle with caster sugar to serve.
  8. 💡TIP 1
    ES: ¿Sabías que el orden en que va el relleno es algo de gran disputa, como en los scones? Al untar los scones con crema y mermelada, está la tradición de Cornwall (mermelada primero) y la de Devonshire (crema primero).
    ¿Cómo los come la actual Reina, Elizabeth II? Darren McGrady, ex-Chef de la Realeza (de quien también ya compartí receta) reveló que "en el Palacio de Buckingham la mermelada va primero".
  9. 💡TIP 2
    ES: La mermelada suele ser de frutillas o frambuesa. Yo casi nunca la hago y uso la que se compra, pero compartí igualmente la receta por si queres hacerla.
  10. 💡TIP 3
    ES: Se estila espolvorear la cubierta con azúcar impalpable y poder decorarla con alguna fruta o flores.
    ¿Cuál es tu preferencia? ¡Dejanos tu cooksnap! :)

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual tastes over time. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make basic modifications to achieve this objective. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for basic cooking abilities for newbies you don't require to learn them however just if you grasp some basic cooking techniques.

This isn't a full guide to fast and also simple lunch dishes but its great something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Super Quick Homemade 🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido). Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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