Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses)

Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses)

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses). One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses) is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses) is something that I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses) is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses) estimated approx 60 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses) using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

((INTERNACIONAL) Es una receta simple, capaz de acompañar a los mejores platillos o de protagonizar una comida vegetariana. La recomiendo ampliamente.

Antes de la llegada de los españoles vivía en Bolivia una tribu llamada los Sapallas, esta palabra quiere decir "únicos señores" pues se dice que eran poderosos, pero se confiaron demasiado y se fue olvidando la precaución de que algún enemigo podía atacarlos. Los bravos Karis entonces los tomaron por sorpresa y se hizo tal masacre que los pocos Sapallas sobrevivientes fueron hechos esclavos. Un pequeño niño llamado Choque entre los vencidos suplicó ayuda al Cielo para su gente que ahora vivía en la miseria y el dios Pachacamaj oyó sus rezos, le entregó entonces una planta diciéndole que únicamente se comiera la raíz, pues el tallo y las hojas eran venenosos. Cuando los Karis vinieron en tiempos de la cosecha a reclamar el tributo a sus sometidos se hicieron cortar los tallos y las hojas de aquellas plantas con la intención de no dejarles a los Sapallas nada qué comer pero entonces ellos desenterraron las raíces y ya no pasaron hambre. Mientras a los Karis les aquejó la enfermedad por haber comido el resto de la planta y se debilitaron. Así las cosas hubo un levantamiento por parte de los Sapallas que se liberaron, esta planta sagrada era la papa (patata).

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses):

  1. 4 papas hervidas con sal (cocción intermedia)
  2. 1 cucharadita sal
  3. 3 cucharaditas mezcla de especias
  4. 4 cucharadas mantequilla derretida
  5. 8 cucharadas queso rayado (que pueda derretirse)
  6. 1 cucharadita curry en polvo

Instructions to make to make Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses)

  1. Precalienta el horno a 200º C o 425º F. Engrasa un recipiente para horno.
  2. Las papas deben estar a cocción intermedia como si fueran para hacer patatas gajo. Coloca cada papa en posición horizontal sobre una tabla para picar y corta en rodajas permitiendo que estas permanezcan unidas en el costado de la papa como un abanico (ver fotografía).
  3. Junta la sal, la mezcla de especias (la mía contiene mejorana, romero, tomillo, salvia y estragón) y el curry en polvo, el conjunto debe lucir uniforme. Espolvorea equitativamente a las papas.
  4. A cada papa deja caer una cucharada de mantequilla derretida (puede ser más si lo deseas).
  5. Coloca en el recipiente deja hornear por 40 minutos. Abre después de ese tiempo y espolvorea a cada papa dos cucharadas de queso rayado. Permite que este se derrita y apaga el horno. Deja enfriar diez minutos con las papas dentro para asegurar una cocción completa. Sirve.

As your experience and confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit more or less hot, you can make basic adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for novices you don't need to learn them but only if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a complete overview to quick and also simple lunch dishes but its excellent something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Homemade Papas al Horno (El Obsequio de los Dioses). Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Fideos con sepia o calamaritos

🇬🇧 Así comía la Reina Victoria: “VICTORIA SPONGE” (Reino Unido)

Comida rica y divertida para niños